Welcome at HotelJudge.com
 

Des Indes
chain: Le Meridien
hoteljudge:
official stars:

Impression
Dit hotel stond vroeger bekend als het dure hotel van Den Haag. Vandaag de dag komen er nog steeds wel rijke of bekende mensen slapen al is dat wel een stuk minder dan vroeger. Laten we zo zeggen het hotel heeft eigenlijk zijn glorie dagen al gehad en is eigenlijk te klein voor de vraag van vandaag. Wel is het zo dat het hotel in 2004 grondig gerestureerd gaat worden, dat is natuurlijk ook nodig als u kijkt naar het oude staatige gebouw met mooie oude binnenkant en krakkende vloeren. Dit soort gebouwen vragen nou eenmaal om onderhoud en dat zijn ze gelukkig bij dit hotel niet vergeten.

reception
Ons ontvangst was uiterst vriendelijk, en je kan merken dat het personeel gewend is service te verlenen. En nou begrijpen wij heus wel dat onze opmerking hierboven over de glorie dagen een beetje naar overkomt, maar we moeten toch toegeven dat we echt Koninklijk werden behandeld. Alleen de sfeer in het hotel gaaf ons het gevoel dat de glorie dagen al geweest waren.

public areas
De openbare ruimte is leuk, het hotel staat bekend om haar mooi, oude, kleine, maar toch ook wel weer Koninklijke lobby. Je kan er nog goed de sfeer van de upper class van vroeger voelen en ruiken. Ook de bar bij de lobby straalt dat nog uit.

rooms
De kamers zijn mooi ingericht en ook in de oude stijl van het hotel gehouden. Je voeltje een beetje staatsman in deze mooie staatige kamers. U heeft vaak een leuk uitzicht op de straatjes rondom het hotel en krijgt zo een goed beeld van het leven in Den Haag. Nee de kamer zijn erg leuk.

halls
De zalen, nou je de paar vergaderruimtes op de eerste verdieping zijn leuk en ook heel staatig. U kunt na overleg met het hotel daar ook dineren. Alleen houd het gezellschap klein, want de zalen niet erg groot. Wat vaak als zaal gebruikt word is de mooie lobby, alleen maak dan wel goede afspraken met het hotel als het gaat op privacy.

situation
De ligging is leuk en u zit overal vlakbij. Zo zijn de regeringsgebouwen op tien minuten loopafstand en zijn tram, taxi ofbus altijd wel in de buurt te vinden. Ook het leuke winkelhart van Den Haag is zeer dichtbij en maakt u verblijf in dit staatige gebouw zeker af.

Microsoft JET Database Engine error '80004005'

'e:\hoteljudge.nl\wwwroot\_private\absolutebmxe.mdb' is not a valid path. Make sure that the path name is spelled correctly and that you are connected to the server on which the file resides.

/absolutebmxe/abm.asp, line 16

 

Where to find this hotel?

Lange Voorhout 54-56
2514 EG The-Hague
Netherlands, the
t: +31-70-361-2345
f: +31-70-3612350
Email:
Website: http://www.lemeridie..

 Members

 Members haven't rated this hotel yet!

Reviews

No reviews yet. Please subscribe and login to review this hotel


 
 
© Copyright 2003 bureau review| commercial options | Disclaimer
Print this pageGo to top of page